שאלה על קריאת מספרים בדיקת ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

14/05/2020 | 20:18 | מאת: מתן

בבדיקת ראיה צריך להצליח לראות את המספרים שמוצגים בלוח. השאלה שלי שהאופטומטריסט אומר לנו לקרוא את המספרים שרואים צריך לראות את המספרים (כולל השורות הקטנות) בצורה חדה? או שמספיק שמצליחים לקרוא את המספרים למרות שלא רואים אותם בצורה חדה? זאת אומרת אם מצליחים לקרוא את כל המספרים (כולל השורות הקטנות) אבל בצורה מטושטשת זה עדיין אומר שהראיה 6:6? או שראיה 6:6 נחשבת שצריך לראות את כל המספרים על הלןח בצורה חדה? לפי מה שהבנתי, האופטומטריסט אמר שמספיק שמצליחים לקרוא את המספרים ולא משנה אם רואים אטתם חד או לא

שלום , האופטומטריסט שלך צודק. כן קיים 6/6 מושלם קל ואיעותי , ויש 6/6 בקושי ולא איכותי. עדיין זה 6/6 בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע