עלייה במספר במשקפיים לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/05/2020 | 21:07 | מאת: .

שלום רב.. לפני 9 חודשים אובחן שביתי זקוקה למשקפיים במספרים +1.5 ו+1.75 כאשר המספר הכולל הינו +3 לערך..בביקורת לאחר חצי שנה נמצא שיש עלייה של 3/4 מספר בעין ימין והומלץ על מס' 2.50+ במשקפיים. הרופאה ציינה שזה לא מהותי ולא חייב להחליף משקפיים בשביל זה. רציתי לדעת מה דעתך..האם תקין שהמספר עולה ומה הסיבה לכך? והאם בטיחותי לא להחליף משקפיים בשלב זה? חשוב לציין שהיא מקפידה להרכיב משקפיים במהלך כל היום. תודה מראש

ישנם שיקולים שונים לרופא העיניים מתי לשנות או לא לשנות את מספר המשקפיים. האם היא נבדקה ע"י רופא עיניים מומחה לילדים ?

14/05/2020 | 13:24 | מאת: .

כן..רציתי רק לדעת ממה נובעת הגדילה במספר והאם הדבר תקין? יש לציין שהיא נבדקה כ20-30 לאחר טיפות להרחבת אישונים.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע