שאלה בנושא פזילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/05/2004 | 16:37 | מאת: מיטל

שלום, אני בת 21, מרכיבה משקפיים מאז היותי נערה. לאחרונה הבחנתי בפזילה שווה בשתי עיניי (לכיוון האף). ידוע לי שהפזילה קשורה בשרירי העיניים. בגלישה באינטרנט נתקלתי במאמר על תרגילים לשרירי העיניים. להלן הקישור: http://www.eyes.co.il/altmed/eyexercise.asp שאלתי היא: האם ע"י ביצוע התרגילים אוכל לתקן/לשפר את הפזילה? במידה וכן, כמה פעמים ביום צריך לבצע את התרגילים? אודה לתשובה.

לקריאה נוספת והעמקה
02/05/2004 | 04:33 | מאת: ד"ר רוזנבאום

שלום מיטל, תרגילי עיניים משמשים לרוב כתוספת במקרים מסויימים של פזילה. יש צורך באיבחון מדוייק של סוג הפזילה והמנגנון שגרם לה ולטפל על פי הממצאים. מה שראית בכתבה מתייחס להקלה על עייפות (לא יודע אם זה עובד) ולשיפור ראייה בשיטת בייטס (בטוח לא עובד).

15/02/2006 | 14:03 | מאת: אדם

אני בן 24 איפה אפשר לעבור בדיקות להבחון סוג פזילה ואיפה כדאי לטפל: קופת חולים וא חברות פרטיות ואולי ידוע על חברות המתמחות בתיקון פזילה תודה

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע