עדשות מגע עם שינוי במס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

30/01/2020 | 17:45 | מאת: גיא

שלום רב, בן 43 מרכיב עדשות מגע ומשקפי קריאה עם צילינדר קטן. כפי שעושים בניתוח חדשני של מוליפוקל הציע לי אופטומטריסט לשים בעין אחת מס גבוה ובשניה מס נמוך. כיום אני ,עין שמאל בעדשות מינוס 5.5 ובימין מינו 4.5 ( לא זוכר את המספרים בדיוק אבל 4.5 בעין שמאל ו4 בעין ימין) האם זה הגיוני שבשיטה הנ''ל המס יורד ממה שיש לי כיום? תודה גיא,

כן , הגיוני לחלוטין בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע