הבדלים במרשם בין העיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

15/01/2020 | 23:31 | מאת: רות

בת 24 בעלת עין עצלה בעין אחד - מולד. מה נחשב כהבדל גדול בין עיניים? בעין העצלה אני 3.25- ועין השנייה 0.50- האם זה נחשב כהבדל גדול או הבדל קטן? מה המשמעות בכללי שיש הבדל כזה?

שלום עין עצלה נבחנת לא לפי המספר או ההפרש, אלא לפי חדות הראאיה אליה היא מגיעה. ההפרש אצלך בעיניים הוא אכן גדול , הנשמעות לפעמים (לאו דוקא אצלך), שהמוח לא יירחד את 2 התמונות מ 2 העיניים בצורה תקינה ותהיה בעיה בתפיסה התלת מימדית. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע