משקפיים נגד סינוור לילה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/12/2019 | 14:56 | מאת: איל

בן 67. לפני יותר מ 10 שנים השתמשתי במשקפיים עם עדשות כתום בהיר, נגד סינוור בנסיעת לילה, וזה הועיל. המשקפיים אבדו. מה יש להציע היום, ע"י בדיקה מראש איזו רמת כהות מתאימה לי.

שלום , גש לכל אופטומטריסט , הוא ידוחח איתך , יבין את הצרכים שלך , ולפיהם יקבע למה אתה זקוק בדיוק. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע