המשקפיים לוחצות על הרכה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

27/11/2019 | 07:03 | מאת: אביב אמיאמ

יש לי ראש יחסית גדול, ולכן המשקפיים שלי לוחצות על הרכה. לאורך כל היום. זה לא מפריע לי, אבל רציתי לדעת האם זה יכול להוות בעיה בריאותית.

שלום , לא מהווה כל בעיה בריאותית. עליך לבחור כנראה מסגרת ראייה נכונה יותר למודותיך , הן קיימות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע