ניתוח להרחבת דרכי הדמעות ומשקפי ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/10/2019 | 00:16 | מאת: ר.

שלום.קיבלתי המלצה לניתוח הרחבת דרכי הדמעות מרופא עיניים שלי.האם ניתוח יכול להשפיע על הראייה שלי? אני אמורה להזמין משקפיים ולא יודעת אם לחכות עד לאחר הניתוח.

שלום אין כל קשר. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע