בחירת סוג עדשות למשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/10/2019 | 00:56 | מאת: אלונה

מספרי עדשות +2.5, +3.75 אם אני מעוניינת בעדשות אסטטיות שלא מגדילות את העין, האם אינדקס 1.6 מספק או שעדיף לבחור 1.67. בנוסף, האם במספרים כאלו יש הבדלים בליטוש? ברשת אופטיקה הוצע לי משקפיים בעלות של פי 3 מחנות אופטיקה רגילה עם התייחסות לליטוש מסוג As, Az.

שלום אלונה , בחירת העדשות תלויה גם במרחק בין העיניים שלך, גודל וצורת המסגרת. אם אין כלל שיקול כלכלי , אז המלצתי לך ניא ייצור 1.6 למספר הקטן וייצור 1.67 למספר הגבוה יותר. בנוסף עדיפה עדשה א-ספרית. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע