בחירת מסגרת ועדשות משקפיים לתינוקת בת 2

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

01/10/2019 | 01:14 | מאת: נועה

שלום רב, ביתי בת שנתיים כמעט עם משקפיים לרוחק ראייה מגיל 5 חודשים מספר +8 וצילינדר 1.5 עד עכשיו היתה עם מסגרת מלבנית שישבה עליה ממש טוב ויפה. לאחרונה קניתי לה מסגרת אווולית דקה ועדינה יותר אולם לאחר ששמו את העדשות הנ"ל ישב עליה ממש לא טוב ( בלשון המעטה) נראה היה שהעיניים מכמסות פנימה ואין סימטריה כלל, מה שגרם לי להוצאה מיותרת ויקרה, כיוון שחזרתי למסגרת הקודמת שלה שאלותי : 1. איך אני יודעת מה המסגרת המומלצת כאשר מדובר בפלוסים גבוהים , מניחה שלהגדלה של העדשה יש השפעה על הנ"ל . 2. אלו עובי עדשות למשקפים היית ממליץ בגיל הזה ? 3. לאחרונה כל פעם שהיא שמה את המשקפים ( שכבר קצת גבוליות לה בגודל הפנים ) יש לעיתים כנו אדים שנכנסים לעדשה וזה נראה לי נפריע לראיה. מה הסיבה? מה ניתן לעשות ? תודה מראש,

שלום נועה, אכן בחירה נכונה של מסגרת בגילאים האלו ובמספרים האלו היא מאוד מאוד חשובה. קשה לי לייעץ מכאן. צריכה מקום שמתמחה בכך ומחזיק מסגרות מותאמות לכך. אם השיקול הכלכלי לא מכביד מידי, בקשו עדשות ייצור 1.67. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 👓 📍50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום 📍ד"ר אופטיקה 📍כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 📍התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים❗ http://www.dr-optica.co.il

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע