מספר במשקפיים גבוה וצילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/08/2019 | 13:59 | מאת: אפרת

מספר 9 +צילינדר 2 האם מצב זה יכול להחמיר? והאם שכיח שיהיה מספר גבוה במשקפיים? זה יכול להוביל לחוסר ראייה? וקושי בתפקוד?

זהו אכן מספר גבוה, יכול להחמיר, אך לא להוביל לאובדן ראייה. חובה להיות בבקורות כל שנה אצל אופטומטריסט או רופא עיניים. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע