ניקוי עדשת העין בלייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

28/07/2019 | 03:36 | מאת: אילה

לפני ארבע שנים עברתי ניתוח קטרקט בשתי העיניים וראיתי מצויין. לפני כשנה הראיה החלה להדרדר ולאחרונה עברתי ניקוי העדשות בלייזר. שאלתי - האם זה יכול לחזור ומה עושים אז?

אכן יכול לחזור. יש לגשת לרופא העיניים לבדיקה שימליץ לך במידת הצורך על קטרקרט משני , זה ניקוי בלייזר. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע