הסרת משקפיים בלייזר בגיל 54

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/07/2019 | 19:09 | מאת: שמחה

שלום רב,אני בת 54 בעלת משקפיים לראיה למרחק בלבד,קרוב אני רואה טוב האם מומלץ לעשות ניתוח להסרת משקפיים? מאוד לא נוח לי משקפיים,שנים הייתי מרכיבה עדשות אך אם אני שמה עדשות למרחק יוצא שלקרוב אני לא רואה בתודה ובברכה

13/07/2019 | 08:35 | מאת: אחת

היי, ראשית בלי קשר למספר צריך לבדוק אם את מתאימה וזאת ע"י מדידה מיוחדת של עובי הקרנית כי הרי בניתוח לייזר מלטשים אותה וצריך עובי מינימלי לפי המספר שיש לתקן. שנית האם את סובלת מיובש בעיניים? אגב לפעמים זה לא מורגש אבל שוב יש בדיקה לזה. קחי בחשבון ש ניתוח מגביר יובש בעיניים. ובקשר למספר אם את כותבת שעם העדשות את כבר לא רואה מקרוב סימן שיש לך זוקן ראיה. פרושו של דבר שברגע שתעשי ניתוחלייזא לתיקון ראיה מרחוק את א תוכלי לקרוא מקרוב ותצטרכי משקפי קריאה. וסביר להניח שהמשקפיים שיש לך זה מולטיפוקל ולא רק ראיה מרחוק. אני כותבת כי אני באותה בעיה.מבאס רצח..

אני לא ממליץ

16/07/2019 | 16:09 | מאת: שמחה

תודה רבה עזרתם לי בהחלטה לא אעשה את הניתוח

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע