הסדרת עדשות קשות לפני בדיקה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

08/04/2019 | 07:27 | מאת: יונית

שלום ד"ר. מבקשת לחדד שאלה שנשאלה כאן לגבי הסדרת עדשות קשות לצורך בדיקה לעדשות והליכה עם משקפיים בין לבין. אני עם עדשות קשות כ 25 שנים, ללא בעיות. עם העדשות אני למעשה הולכת קבוע ובלילה או בשבתות הולכת עם משקפיים. כאשר אני הולכת לאופטומטריסט לעשות בדיקות עיניים הוא מבקש ממני להסיר את העדשות רק חצי שעה לפני בדיקה ואני מבינה שזה לא נכון. מה קורה במצב זה לקראת הבדיקה הבאה שלי? כל המספרים עלולים להשתנות ואיך הדבר ישפיע על הראיה שלי?תודה רבה

שלום, במידה והבדיקה עבור משקפיים להרכבה מייד בהסרת העדשות בערב, האופטומטריסט שלך צודק. במידה והמשקפיים גם לשבת כשאת קמה, וללא עדשות מגע, אז נדרשת בדיקה נוספת אחרי לילה ללא העדשות ובחינת המצב בכללותו.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע