פער בראיה בין העינים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

18/12/2018 | 11:59 | מאת: יוסי

עקב קרוטוקונוס בעינים שלי היה לי צילנדר שלוש וחצי בשמאל ושתיים וחצי בימין עכשיו עשיתי משקפיים חדשות טען האופטומטריס שירד לי המספר חצי צילנדר בכל העין ואני שם לב שאומנם בכללי אני רואה טוב אבל עין ימין רואה הרבה יותר טוב מעין שמאל גם כשאני עם המשקפיים יתכן?

שלום ייתכן בהחלט בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע