סחורחורת משקפיים ואי נוחות איתם

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/12/2018 | 21:09 | מאת: NOT_FOUND

היי לאחרונה קניתי משקפיים אחרי שנים עם עדשות מגע ולא רק שאני מרגיש כאילו אני עומד ליפול איתם כל רגע אולי בגלל צילמגר.. אחרי שהורדתי אותם וחזרתי לעדשות מגע מקודם ההרגשה נשארה כאילו סוג של סחרחור ראייה כזה תודה מראש מחכה לתשובה

שלום אם הדברים לא הסתדרו עד כה, עליך לחזור אל האופטומטריסט שלך בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע