בדיקת עיניים לחידוש רשיון

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/12/2018 | 18:20 | מאת: בנצי

שלום רב. עברתי בדיקת עיניים לחידוש רשיון נהיגה להלן תוצאות הבדיקה שדה ראיה 120 מעלות עין שמאל, עין ימין ושתיהן ביחד קיבלתי 3 פעמים כן. ראיה דו עינית-סעיף 1 עין ימין כן ,סעיף 2 עין שמאל כן,סעיף 3 יחד לא , סעיף 4 לא . אודה לכם על תשובתכם האם נתונים אלה תקינים לחידוש הרישיון?

שלום הכל תקין בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע