שמתי משקפיים חדשים וכשהורדתי אותם ראיתי הכול מטושטש, זה הגיוני??

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/12/2018 | 22:09 | מאת: אנונימי

היום קיבלתי את המשקפיים שלי לראשונה ושמתי אותם.אני צריכה משקפיים רק לרחוק. שמתי אותם שראיתי טלוויזיה וכאשר הורדתי אותם לאחר 10 דקות ראיתי מטושטש לגמרי ונבהלתי. זה הגיוני????

שלום כן זה הגיוני. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע