התרגלות למשקפיים.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

24/11/2018 | 22:01 | מאת: א

שלום. קניתי משקפיים ובעין ימין ירדתי מ2.25 ל2 ובשמאל מ2 ל2.75 עם צילינדר 1 שהיה לפני. כששמתי את המשקפיים החדשות היום אני מרגיש שהראייה יותר חדה אבל כאב ראש וחוסר נוחות. אמרו לי בחנות לתת כמה ימים. האם זה הגיוני שיש חוסר נוחות? האם זה מעיד על מספר גבוה מדי? תודה

שלום כן זה הגיוני. אם עברו 3 ימים או יותר ועדיין לא נוח , יש לחזור אל האופטומטריסט שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע