אלו עדשות יומיות מומלצות למקסימום שעות?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

31/10/2018 | 21:11 | מאת: שיר

היי אני מידה -3.5 בעדשות העיניים בריאות לא סובלות מיובש.. מבאס שעדשות יומיות אפשר לשים רק עד 8-9 שעות.. רציתי לשאול האם קיים סוג עדשות יומיות שניתן לשים אותם עד 12 שעות או לכל היותר? שמעתי על עדשות יומיות הידרוג׳ל שרמת חמצן שעוברת בהם גבוהה ולכן אפשרי ללא הגבלת שעות.. האם אפשרי? איזה חברה הכי מומלצת? תודה מראש

שלום, הכוונה שלך לעדשות מהדור המתקדם מחומר גלם שנקרא סיליקון היידרוג'ל. ישנן מספר סוגים , רק אופטומטריסט מורשה ידע להתאים לך אותן בצורה מקצועית וטובה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע