שילוב של עדשות מגע ועדשות פלוס

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

21/10/2018 | 17:16 | מאת: יעל

שלום. אני בת קרוב לחמישים. בעין ימין יש לי מינוס 3.5 ובשניה רואה טוב. כמו"כ משתמשת במשקפיים פלוס אחד לקריאה. האם אפשר להרכיב עדשה על העין שלא רואה טוב ובקריאה להרכיב עליה משקפי פלוס? תודה

שלום, כן אפשרי בהחלט, דורשם הבנה והתאמה מקצועית אצל אופטומטריסט מורשה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע