האם מסוכן להרכיב עדש ות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

20/08/2018 | 21:25 | מאת: אביבי

שלום אני מרכיב משקפיים אבל בא לי להתעניין בנושא עדשות מגע בדרך כלל אני מכיר מלא בנות שהולכות עם זה אבל לגבי בנים לא יודע רציתי לשאול האם ההתעסקות בעין לא מסוכנות זה לא יכול לקרוע משהו לעשות נזק מהכניסה מההוצאה אשמח לדעת האם יש עדשות שהם ארוכות טווח ולא חד פעמיות ?

שלום, אם אתה מרכיב עדשות מגע איכותיות וטובות , אחרי התאמה מקצועית של אופטומטריסט מורשה, ומקשיב להוראות השימוש, אין סיבה שתהינה לך תקלות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע