ניקוי עדשות מגע גדולות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

10/07/2018 | 06:58 | מאת: עופר

שלום רב, אני מעוניין להשתמש ב-AOSEPT PLUS לניקוי עדשות. העדשות הן עדשות מגע סקלרליות גדולות. הן אינן נכנסות לתוך מיכל הניקוי הקטן שמגיע בקופסה של ערכת הניקוי. יש לי מיכל ניקוי אחר גדול יותר, בלי דיסק הקטליסט. השאלה שלי היא זו: אם אסיר את דיסק הקטליסט מהמיכל של AOSEPT ואניח אותו בתחתית המיכל הגדול יותר, האם הניקוי יתבצע כהלכה? תודה רבה.

שלום, ללא הדיסקה המיל לא ינוטרל. אפשרי אולי לנסות , לשים כל עדשה במיכל נפרד , לא להתבלבל שמאל וימין , עם מי חמצן ועם הדיסקה. ברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע