איזה מספר לקנות בעדשות מגע?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

06/03/2018 | 16:27 | מאת: מרכיבת משקפיים

היי, יש לי במשקפיים מספר 7 עם צילינדר 1.25 ומספר 3.25 עם צילינדר 0.5. מעוניינת להזמין עדשות ימיות של גונסון. איזה מספרים וצילינדר אני צריכה להזמין? תודה מראש.

שלום ההחלטה הזאת צריכה להצקבל אחרי בדיקה מקיפה של אופטומטריסט מקצועי מורשה(!) משרד הבריאות, ולא על ידך , אם אתה רוצה להמות מעדשות בריאות ונכונות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע