מספרים לראיה מקרוב מבוגר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

19/02/2018 | 19:08 | מאת: איתן

אבי בן 84. הוא רואה למרחק טלויזה בסדר. סובל מבעיה של שדה ראיה בעין אחת. וגלאוקומה הכל בטיפול. יש לו משקפיה ראיה לקרוב. מספר 3 . הן כרגע לא טובות לו . ניסינו 4.5 במה ש בדכ משווקים לקהל הרחב לא עוזר. שאלתי זנובעת מחוסר ידע כמובן. יש מספרים גבוהים יותר לקריאה מקרוב? 6 וכו? ויש בדיקה לכך? או שאני טועה. אודה על הכוונה.

שלום , בוודאי שיש משקפי קריאה עם פלוס 6 גם עם פלוס 16 אם צריך. חובה שייבדק ע"י אופטומטריסט שמבין(!) בראייה ירודה. התקשרו אליי ותאמו בדיקה, אשמח לנסות ולעזור. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע