משקפיים חדשות - שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

29/01/2018 | 14:44 | מאת: שלומי

שלום לכולם היום קיבלתי את המשקפיים החדשים שלי, עשו לי בדיקת ראייה והבחינו שיש לי צילינדר ולכן אני לא רואה חד. שמתי לראשונה את המקפיים החדשות ואני רואה כעת חד מאד ומרוצה. אך אני רואה כביכול ''עקום'', לדוגמא, אם אני מסתכל על מסך המחשב שלי - צד ימין של המסך נראה לי קרוב יותר מצד שמאל של המסך. האם זה הגיוני והאם זה עניין של הרגל ? זה יעבור ? אודה לתשובה, זאת פעם ראשונה שאני שם משקפיים ולא יודע למה לצפות כל כך.

זה הגיוני ונורמלי, אם לא עובר תוך מס' ימים יש לחזור לאופטומטריסט.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע