צילינדר פתאומי לאחר שנים בלי.

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

09/10/2017 | 04:10 | מאת: בן

שלום. אני בן 27 ומרכיב משקפי ראייה מגיל 15. כיום המספר שלי 3.5 בכל עין. בבדיקה האחרונה השבוע האופטיקאית החליטה לאחר הבדיקה שיש לי צילינדר רבע. (למרות שמעולם לא אמרו לי). קראתי שמי שיש לו צילינדר רואה מריחה של התמונה וכדו'. אני לא רואה שום דבר שונה, האם עדיין זה אומר שיתכן שיש לי צילינדר או כדאי לחזור על הבדיקה במקום אחר?

שלום בצילינדר רבע, שהוא ממש קטן, לא תראה מריחה בלעדיו, אלא פשוט תראה מעט יותר טוב איתו. אני הייתי סומך על האופטומטריסטית שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע