רגישות לדיאופטר מול צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

13/09/2017 | 11:30 | מאת: ירון

שלום, נאמר לי על ידי אופטומטריסט כי הבדל של רבע צילינדר פחות מורגש מרבע דיאופטר לרוחק ראייה. אינני מבין איך זה אפשרי, אם תחום הערכים של רוחק ראייה הוא עד 7 וצילינדר הוא עד 2. אשמח להבהרה. תודה.

התשובה לא כזאת חד משמעית, אבל בגדול על 0.25 מספר רוחק ראייה העין יכולה להתגבר, ב 0.25 צילינדר אין לעין אף צורה להתמודד. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע