האם אפשר לדעת מה עובי העדשה שקיבלתי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

04/09/2017 | 02:13 | מאת: טלי

שלום, רכשתי שני זוגות משקפיים עם עדשה 1.67. כשקיבלתי אותן ממש הופעתי מעובי העדשה... הן נראות לי ממש עבות, למרות שהאופטומטריסט אמר לי ש1.67 מספיק דק למספר שלי ( מינוס 5). האם ניתן לבדוק האם באמת הכינו לי עדשה באינדקס שביקשתי ? קניתי משקפי ראייה רגילות ומשקפי שמש אופטיות. במשקפי שמש זה אפילו יותר עבה, זה הגיוני? תודה!

שלום, קשה לדעת מה אינדקס העדשה אחרי שנחתכה ללא המעטפה המקורית. חבל שלא המליץ לך על 1.74 , היה יוצא יותר דק.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע