עדשות מגע פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

11/06/2017 | 17:19 | מאת: אנונימי

שלום, עד עכשיו היו לי משקפי ראיה לרחוק ולא הצלחתי כל כך להתרגל אליהם לכן חשבתי על עדשות מגע. במשקפיים צד ימין היה 1 וצד שמאל היה עם צילנדר 0.25 . שעשיתי בדיקת ראיה חדשה בשביל העדשות בצד ימין היה 1.50 ובצד שמאל היה עם צילנדר 0.75. האופטומטריסט הזמין לי עדשות חודשיות וניסיתי אותם. אני כבר שעה וחצי עם העדשות, הן לא מציקות בכלל ואני כמעט לא מרגישה אותן, אומנם מקרוב אני לא רואה טוב כמו שאני בלי העדשות. יש לי רק בעיית ראיה לרחוק ולא לקרוב. יכול להיות שזה בגלל שהמספרים לא מדוייקים? יכול להיות שאני רק צריכה להתרגל לעדשות?

שלום, את חייבת לחזור לאופטומטריסט להמשך בדיקת התאמה לעדשות. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

09/08/2017 | 21:26 | מאת: בהצלחה

אם את לא רואה טוב זו בעיה של מספר בוודאות.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע