ראיה פחות טובה בעין אחת עם המשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/05/2017 | 11:27 | מאת: בת

היי, שמתי לב שבהרכבת המשקפיים אני רואה בעין אחת פחות מהשניה כשאני מכסה כל פעם עין אחרת, ביחד אני רואה מצוין. הייתי כמה פעמים בבדיקת עיניים והמספר נשאר אותו דבר.האם זה הגיוני ?כששתיהן פקוחות

שלום, זה הגיוני לחלוטין שאתה רואה פחות טוב בעין אחת, כשהשניה מכוסה, ושאתה רואה טוב יותר עם 2 עיניים פקוחות. עדיין אם לא בטוח שמשהו תקין, גש לאופטומטריסט לבדיקה. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע