בעיה שקשורה לראייה מקרוב

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

15/04/2017 | 16:49 | מאת: דן

אני מרכיב משקפיים מינוס 4 צינילדר מינוס 1. הבעיה היא שמקרוב אני לא יכול לקרוא עם המשקפיים כי הן מינוס ומקטינות ובלי המשקפיים אני לא יכול לקרוא בגלל הצילינדר. מה עושים במצב כזה? האם אני יכול להזמין משקפיים מהאינטרנט בלי מספר ורק עם צילינדר?

שלום דן, לא יודע מה גילך והאם המספרים שיש לך במשקפיים נכון לכרגע נכונים ומעודכנים. הנושא דורש בדיקה ולא ניחוש. מוזמן ליצור קשר. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע