עדשה למשקפיים שמגדילה את הגופן בקריאה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

12/02/2017 | 00:19 | מאת: שרון

שלום אודה להתייחסותך, אני שנה לאחר ניתוח ויטקורמי, וכתוצאה מכך חסרה לי רקמה במרכז הראייה ולכן אני רואה קצת עקום קווים והראייה מ100אחוז קטנה ל75 אחוז באותה עין, האופטרימיסט אבחן שאני צריך 1.25 כולל צילינדר, ואני רואה עם זה נקי רק "קטן יותר",ברור אבל קטן יותר, שאלתי: האם ישנה עדשה בשוק שמסוגלת להגדיל מעט כדי שהגופן שאקרא יהיה שווה ב2 העיניים? (מעין עדשה שתכיל זכוכית מגדלת) שאלה שניה האם ישנה עדשה שיכולה לסדר את עניין הקווים? שאלה שלישית איך נקראות העדשות שמפחיתות את ההרס בזמן הקריאה באייפון תודההה מראש :)

שלום, ישנם משקפיים טלסקופיים , שיעשו אפקט של הגדלה. אין משקפיים שיעלימו את העיוות. שאלה שלישית לא הבנתי. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע