שימוש בפוסיתלמיק בעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

25/01/2017 | 00:10 | מאת: ברק

שלום לאחר בדיקה רופא עיניים התגלתה לי דלקת בעפעפיים והוא נתן לי טיפות עיניים צמיגיות בשם פוסיתלמיק (שפורפרת קטנה. לא נוזלי) רציתי לדעת איך לשים את הטיפול האלו. הרי זה לא טיפות רגילות שיש לטפטף לתוך העין. האם זה בסדר שאני מורח על העפעפים התחתוניים (בצמוד לשפת העין)? תודה , ברק.

שלום , לדעתי צריך להתייעץ בנושא עם רופא העיניים שלך. בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט מוסמך - B.SC ======================================= 50% הנחה למשקפי ראייה ושמש לחברי הפורום ======================================= http://www.dr-optica.co.il -- ד"ר אופטיקה -- כצנלסון 40 גבעתיים 03-5733111 התאמת כל סוגי עדשות-המגע, משקפי-ראייה במספרים גבוהים ומולטיפוקלים מתקדמים =======================================

ראה תגובה למטה

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע