נפיחות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

26/11/2003 | 13:07 | מאת: רמון

שלום אני בן 37 וסובל מאלרגיה כרונית בעיניים ומטופל 20 שנים בעזרת טיפות עיניים אופטיקרום לפני שלושה חודשים קופת חולים מכבי החליף את אופטיקרום ל קרומולין ונאמר לי שזה בדיוק אותה טיפות עיניים ובערך מאותה התקופה יש לי נפיחות מתחת לעיניים ואני לא יודע אם זה בגלל הגיל או בגלל הטיפות העיניים .בכל מקרה איך אני יכול לטפל בנפיחות תודה מראש רמון

27/11/2003 | 08:51 | מאת: ד"ר רוזנבאום

שלום רמון, יש צורך בבדיקה על מנת לייעץ. פנה בשלה זו לרופא העיניים שלך.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע