בדיקת שדה ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע

17/09/2003 | 09:43 | מאת: רוני

שלום רב, העפעף הימני העליון שלי מכסה את השליש העליון של האישון. נאמר לי שעלי לבצע בדיקת שדה ראייה,שאלתי היא מה בודקים בבדיקה זו ומה סיכויי לעבור אותה או שיזהו אצלי שדה ראייה לא תקין ? כיצד מזהים שדה ראייה לא תקין ? תודה רבה

18/09/2003 | 01:07 | מאת: ד"ר רוזנבאום

שלום רוני, הבדיקה מראה את עוצמת האור הנדרשת לגרימת אפקט ראייה בכל נקודה במרחב הראייה. אם תבצע את הבדיקה בתום לב, הרי שהצלחת. אל תתיחס לזה כאל מבחן בגרות. הבדיקה נועדה לעזור לך. איך יודעים אם זה לא תקין? לומדים הרבה שנים ואז יודעים.

מנהל פורום אופטומטריה, משקפיים ועדשות מגע