שאלה

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

07/06/2008 | 16:37 | מאת: לימורבד

האם השיטה מתאימה גם לאבי: הוא בן 68 סובל ממחלת לב ומדלקות חניכיים יש צורך לעקור לו כ-6 שיניים. מה עדיף עבורו שיניים תותבות או שתלים? מה יהיה לגביי השינים שלא ייעקרו? האם לעובדה שישנה דלקת בחניכיים יש השלכה על אופי הטיפול ובחירת הפיתרון עבורו? אילו סוגי שתלים ואילו סוגי תובות עדיפים במקרים כאלו, במצבו ובגילו? בתודה מראש על כל מידע רלוונטי ובברכה

08/06/2008 | 14:38 | מאת: ד"ר יורם רוזן

ניתן לבצע תותבות נשלפות,או שיניים קבועות ע"ג שתלים או תותבות נשלפות ניתמכות בשתלים. תלוי ברצונו של אביך וביכולתו הכספית. בהצלחה וחג שמח מד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד