שתל

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

25/08/2015 | 10:18 | מאת: קרין

שלום רב שמי קרין ועברתי עקירת שן בלסת העליונה ב-2/8 הרופא אמר לי לחכות שלושה חודשים ואז לעשות צילום סי.טי,האם זהו מספיק זמן לחכות והאם ההליך של השתל כואב,יש לציין שסובלת מחרדות ומטופלת בכדורים פסיכיאטריים. תודה רבה!

26/08/2015 | 11:45 | מאת: ד"ר אילן לוי

לקרין, זמן ההמתנה המקובל בלסת תחתונה 3 חודשים ובעליונה חצי שנה. אין סיבה לחשוש מההשתלה. הטיפול מתבצע תחת הרדמה מקומית ואינו כואב

26/08/2015 | 12:43 | מאת: קרין

תודה רבה על תשובתך,אך האם צריך לחכות חצי שנה בכדי לשים את הבורג או חצי שנה מששמים את הבורג עד לכתר ולמבנה?

27/08/2015 | 11:55 | מאת: ד"ר אילן לוי

כחצי שנה בין העקירה להשתלה. כחצי שנה בין ההשתלה לשיקום. מדובר בכללי אצבע ובחלק מהמקרים ניתן לקמר את משכי ההמתנה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד