השתלת שניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

14/07/2015 | 13:46 | מאת: תרצה

שלום .שן 14 +15 מחוברות .שן 14 נשברה יש לעקור אותה . רופא שניים ממליץ גם לעקור 15 -טוען שיהיה קשה לחתוק את השן .עדיב לעקר 14+15 ולשתיל שני שתלים. מה דעתך.האם עדיב לעקור 14 ו15 בעוד מספר שניים. השתלה ועיקרה ביום אחד האם זה רצוי -או לעקור ואחרי שלשה חודשים להשתיל את השתלים-תודה מראש

14/07/2015 | 18:42 | מאת: ד"ר אילן לוי

לתרצה, קושי בהפרדת השיניים אינו סיבה לעקירת שן. השתלה מיידית (= עקירה והשתלה באותה הישיבה) אפשרית לעיתים אולם בד"כ אינה מומלצת. בלסת העליונה הכדאי אפילו להמתין 6 חודשים

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד