השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

11/04/2015 | 14:14 | מאת: שולה

חג שמח ! עברתי לפני שלושה חודשים השתלת 13 שיניים עם הרדמה כללית האם עדיין אסור לנשוך למשל לחם רך או קציצות רכות איך יודעים שהשתלות נקלטו האם בבדיקת סי . טי יש אפשרות כזו שזה כבר נקלט אחרי 3 חודשים ובאיזה צורה סותמים את החורים בשיניים כי זה מפריע ברמות תודה מראש וחג שמח

14/04/2015 | 11:24 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשולה, הנכון ביותר הוא להפנות שאלות אלו לרופא המטפל. כלל האצבע אומר שקליטת שתל בלסת תחתונה אורכת 3 חודשים ובעליונה חצי שנה. בכל מקרה מזון רך מותר באכילה. יש כמה אופנים בהם בודקים את קליטת השתלים ונכלל בהם צילום פנורמי. אין צורך ב-CT. עם החורים שמפריעים חזרי אל הרופא המטפל והוא ימצא פתרון.

14/04/2015 | 15:59 | מאת: שולה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד