השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

16/01/2015 | 14:22 | מאת: אתי

לדר' שלום לפני שבועיים עברתי עקירת שיניים + השתלת 4 שתלים עם תפרים, אתמול הייתי אצל הרופאה היא בדקה את המקום בשתל הרביעי הפנימי מאד כאב לי היא תפרה לי את המקום ושמה לי רק 3 כתרים זמניים שאלתי אותה למה רק 3 ולא 4 הרי יש 4 שתלים היא אמרה שרק אחרי חצי שנה בכתרים הקבועים היא תשים לי 4 כי המקום רגיש השאלה האם אפשר להשאיר ככה את המקום בלי כתר ואחרי חצי שנה לשים על זה כתר קבוע זה ניראה לי קצת מוזר, תודה

22/01/2015 | 18:25 | מאת: ד"ר אילן לוי

זה אפשרי וגם נכון. אם המקום רגיש עדיף לדחות את העמסת השתל עליו

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד