בקשר לשתלים דחוף תודה מראש

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

01/02/2014 | 14:33 | מאת: יעקב

שלום לצוות אני בן 26 עשו לי עקירה כירוגית בשן אחת לפני האחרונה משמאל מלמעלה אם איני טועה זה השן הטוחנת! העקירה בוצעה בתאריך ה29.1.14 זאת הייתה שן שהייתה לי בה סתימה במשך 13 שנה, רציתי שהרופא יטפל ישקם תשן הוא לא יכל לטענתו הוא גם ניסה והיא הייתה שבורה והיה בה גם ציסטה.לפי מה שהבנתי צריך לחכות 3 חודש בשביל להגיע לרגע שאני יוכל לעשות שתל. שאלתי האם אני יוכל לעשות שתל? כי לפי מאמרים ודברים שקראתי הבנתי שלא כול אחד יכול לעשות שתל בגלל חוזק העצם שיש במקום. בן אדם בגילי? ובדרך כלל מהמקרים שאתה נתקל נראה לך שאני יוכל לעשות שתל ? נראה לך מרוב המקרים שיהיה לי מספיק עצם חוזק לשתל? אני מבין שצריך צילום אבל אשמח אם תענה לי על השאלות לפחות תעריך תודה מראש !!!!!

17/03/2014 | 14:44 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליעקב, כמו שאמרת קשה לתת חוות דעת מדוייקת מבלי לראות צילומים. ככלל ניתן להשתיל ואם חסרה עצם ניתן להוסיפה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד