המלצה על סוג חומר של גשר קבוע לאחר השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

07/04/2013 | 11:48 | מאת: גבי

אשתי עברה השתלת שיניים מוצלחת ביותר בכל הפה. כעת מתקרב המועד להרכבת גשר מוברג סופי. הרופא מציע שלוש אפשרויות לכל צד (לסת עליונה ותחתונה) או שילוב שלהם - למעלה ולמטה מחומר אחר. האפשרויות לגשר מוברג וסופי הינם מהחומרים הבאים: קומפוזיט חרסינה זרקוניה הפער במחירים הוא גדול (המיון ברשימה הוא בהתאם למחיר, הראשון זול יותר). אילו שיקוליים עלינו להפעיל בבחירת החומר והשילוב המתאים? תודה !

14/08/2014 | 08:18 | מאת: ד"ר אילן לוי

לגבי, השיקולים מבחינתך צריכים להיות על בסיס של עמידות השחזור לאורך שנים ועל תוצאה אסתטית. אני מציע טיפול משולב כאשר באזורים בהם האסתטיקה חשובה לך על זירקוניה ובשאר חרסינה

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד