בחירת סוג השתלות שיניים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

19/02/2013 | 18:55 | מאת: מירי

שלום רב, ידוע לי כי אאלץ לעבור עקירות מרובות והשתלות. יש פער בהמלצת רופאים שונים עימם נועצתי. רופאים ותיקים מתנגדים להשתלות באלכסון.יש לי חוסר גדול בעצם ב2 הלסתות.כאשר נטיתי לכוון החדשני יותר ,התערער בטחוני לגבי כך. אנא,עזרו לי בקבלת החלטה... בתודה, מירי

04/11/2014 | 10:28 | מאת: ד"ר אילן לוי

למירי, עם יד על הלב, גם לנו היו בהתחלה ספקות לגבי יעילות השתל המוטה. לאחר לימוד של המחקרים המדעיים שפורסמו בנושא ולאחר שטסנו לליסבון (כדי ללמוד את הטכנולוגיה אצל המפתח שלה) השתכנענו ביעילות המוכחת של שיטה. יתכן שפסילת השיטה נגרמת מחוסר ידע מעמיק בנושא

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד