דחיית שתלים על ידי הגוף

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

12/05/2008 | 12:50 | מאת: יעקב

שלום לד"ר יורם רוזן לפני כחודש עברתי שתי השתלות בלסת התחתונה. לפני כשבועיים שתל אחד יצא החוצה ואתמול יצא השתל השני.שאלתי היא מ משמעות הדבר? האם ניתן לחזור שוב על ההשתלות? פניתי כמובן לרופא שטיל בי לטענתו קורה שהגוף דוחה שתלים הוא ממליץ לחזור ולהשתיל שוב. אוסיף כי בעבר עברתי השתלות שיניים ללאה שום בעיות. תודה יעקב

13/05/2008 | 11:00 | מאת: ד"ר יורם רוזן

יעקב שלום, יש מצבים בהם שתל לא ניקלט ולא תמיד הסיבה ידועה,אם האזור מאפשר השתלה חוזרת כדאי להמתין להחלמת המקום ולהשתיל מחדש. בהצלחה!!! ד"ר רוזן

26/05/2009 | 19:17 | מאת: tamara

האם יש קשר בין שתיית משקאות חריפים לבין דחיית שתל לאחר 4 חודשים?

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד