הרואה רמת גן

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

27/11/2012 | 16:17 | מאת: יוסי

פורסם על-ידי: יוסי תאריך: 12/10/2012 12:47AM שלום רב, לפני כשבועיים הרכיב לי הרופא לאורך הלסת העליונה כתרים לאחר ביצוע השתלת שמונה שתלים.יש לי קושי בהיגוי האותיות: צ', ס', ש' ובנוסף ריבוי רוק בחלל הפה המלווה בטעם לא נעים בפה.רוצה לצין ש"בגשר" הראשון שהורכב לי לא היו תופעות מעין אילו אך הוא לא היה אטום דיו {נכנס אוכל} ולכן הוחלף. האם תופעות אילו אמורות לחלוף? האם זה הגיוני או שמא יש בעיה בכתרים. תודה מראש לתשובתך.

28/11/2012 | 08:42 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

לרוב באם הגשר יוצר במנח תקין בעיות ההגייה נפתרות לאחר כחודש.איני יכול לומר באם הגשר לא תקין ללא בדיקה קלינית. הגשר הראשוני היה עשויי מאקריל - סוג של פלסטיק ואילו הגשר הקבוע עשויי,ככל הנראה, מחרסינה ומכאן השינויים.באם המטרד לא עובר לאחר כחודש יש לבדוק זאת.

28/11/2012 | 23:00 | מאת: יוסי

ראשית תודה על היתיחסותכם המהירה. ברצוני לצין שהגשר הראשוני שהיה לי לא היה עשוי מפלסטיק אלא ממתכת אך הוא לא "ישב" טוב והוחלף ע"י טכנאי אחר . מאחר וחלפו להם כחודשיים ימים ועדין אין שיפור בבעיות שצינתי פניתי לרופא שוב אך נענתי בתשובה שאין ביכולתו לעזור לי.למי עלי לפנות ליעוץ מיקצועי וחוות דעת ?אודה על תשובתכם

30/11/2012 | 08:28 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

יוסי שלום בכדי לתת לך חוות דעת נכונה תוכל לקבוע תור למרפאתינו בת"א - 03-5280876 או למרפאה ברמת השרון -03-5470755 .

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד