גשר זמני מול גשר קבוע

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

24/11/2012 | 01:28 | מאת: מעיין

שלום, מה ההבדל בין השיניים הזמניות שמותקנות ביום הניתוח לבין הסופיות שמותקנות לאחר מספר חודשים? תודה.

28/11/2012 | 08:38 | מאת: צוות "מאלו קליניק"

הגשר הזמני שניתן ביום הניתוח מותאם למצב החניכיים באותו יום ומבוצע ע"י הטכנאי באותו היום (כמובן שלפני הניתוח נלקחות מידות שלפני על מנת שהטכנאי ייצור מסגרת עבודה ראשונית ליום הניתוח ) לאחר חצי שנה עד שנתיים יש קיימים שינויים במצב החניכיים,שינויים שלא מתרחשים בגשר ואז נוצר מרווח בין הגשר לחניכיים ולכן הגשר מוחלף.בהחלפתו הגשר החדש עשויי גם מבסיס של טיטניום ולכן הוא יותר עמיד.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד