חרדה דנטלית

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

22/04/2008 | 20:23 | מאת: דידי

שלום דוק, יש לי חרדה דנטלית ורתיעה מרופאי שיניים ואסיסטנטים. מה הדרך לטפל בזה? האם יש טיפול תרופתי שאפשר ליטול לפני הטיפול? ועוד שאלה...במידה וחסרות 2-3 שיניים, האם צריך לעקור את השאר ע"מ לטפל בשיטה של ALL-ON-4 והאם יש התאמה של צבע בין השיניים המקוריות למושתלות?

23/04/2008 | 08:40 | מאת: ד"ר יורם רוזן

דידי שלום ומועדים לשימחה, הטיפול בחרדה דנטלית יכול להיתבצע בכמה אופנים וגם בשילוב ביניהם כמו: טיפול תרופתי ,שימוש בגז צחוק , היפנוזה,סדציה ע"י רופא מרדים אן אפילו הרדמה כללית... כשיש חסר של 2-3 שיניים ניתן להתקין שתלים (לאחר בדיקת התאמה) ללא פתיחת החניכיים וללא תפרים בודאי שאפשר להתאים בין ציבעי השיניים. בברכה ד"ר רוזן

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד