השתלה של 4 שיניים ברצף + הרמת סינוסים

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

02/06/2010 | 22:29 | מאת: ניר

שלום , אני צריך לבצע השתלה של 4 שיניים ברצף + הרמת סינוסים . הייתי אצל שני רופאי שיניים שנחשבים מצויינים והגישה שלהם שונה : 1. הראשון מציע שאלך לד"ר שי דורי להרמת סינוסים שכוללת הרמת סינוסים בצורה שגורמת לנפיחות בפנים וסימנים כחולים מתחת לעיניים שבוע עם החומר "ביוס" ורק אחרי זה הוא יבצע את ההשתלות (לאחר פרק זמן של חצי שנה המתנה מה שיוצר לי בעיה כי אשאר בלי שיניים) 2. השני מציע הרמת סינוסים בשיטה של הזרקת בלון דרך חריר של 2 מ"מ ללא סימנים עם חומר אנושי (לםי הבנתי) והוא גם מבצע את ההשתלה אם כי לא שם שן באותו מקום אלא רק את הבורג. שתי שאלות : 1. מה נשמע עדיף? איך יש שיטה אחת אלימה ואחת לא לאותה מטרה ? 2. יש שיטה שלא תשאיר אותי ללא שיניים תקופה ארוכה ? תודה רבה , ניר

09/06/2010 | 16:47 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לניר, אני מעדיף את השיטה השניה, כמיבן כל רופא מעדיף את שיטת הטיפול שהוא בטוח בה יותר!בהצלחה

09/06/2010 | 17:15 | מאת: ניר

האם מומלץ לעשות הרמת סינוס אצל אותו רופא שעושה את ההשתלה או שזה לא כזה קריטי ?

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד