סיבוך אחרי הרמת סינוס

דיון מתוך פורום  השתלת שיניים ביום אחד

24/05/2010 | 21:29 | מאת: אבישי

עברתי לפני כחודשיים הרמת סינוס פתוחה משמאל עם 2 שתלים. לדברי הרופא הניתוח היה תקין. וההחלמה היתה מצויינת. ללא כאבים או נפיחות. רק מעט נזלת אחרי שבוע. היום קמתי עם פנים נפוחים משמאל והפרשה מוגלתית מאזור ההשתלה. הרופא התחל אנטיביטיטקה. האם יש סכוי שהענין יסתדר או שלנסיונך העסק אבוד? מדוע זה קרה כול כך הרבה זמן אחרי הניתוח.

26/05/2010 | 15:03 | מאת: ד"ר יורם רוזן

שלום לאבישי, זיהומים יכולים להופיע בשלבים שונים,הטיפול הראשוני הוא אנטיביוטי.יש לבדוק אם הרקמות הרכות אם הןסגורות או לא.אל תתיאש יש סיכוי שהדברים יסתדרו.

מנהל פורום השתלת שיניים ביום אחד